Artemis vroedvrouwenpraktijk

"De vroedvrouw: net dat tikkeltje meer!"

Check out! Wie is net geboren? Positieve geboorteverhalen! Inspiratie!

Onlangs is geboren:

 • Flo
 • Sienna
 • martha
 • Anna
 • Leila
 • Lennox
 • Liam
 • Nina

Geboorteverhalen:

 • Nog voor we zelfs maar aan kindjes dachten, stond het al vast…Wij gaan naar Annemie (samenwerking Artemis met Annemie). En zo gezegd, zo gedaan… Daar stonden we dan, in Goetsenhoven bij Annemie, zwanger.Wat een onthaal, zo een super vriendelijke en lieve madam.En het was nog eens extra speciaal, 29 jaar geleden had ze namelijk David zelf op de wereld gezet en nu zou zij ook ons kindje op de wereld zetten, waaauw. De maanden gingen voorbij en we konden steeds daar terecht, geen enkel telefoontje was teveel.Ook toen ik wat ongerust was, mocht ik meteen langskomen. Omdat toen Annemie niet zat, leerden we dan ook Michele kennen. Zij was ook al zo’tweretoffe madam, ook bij haar voelden we ons meteen op ons gemak. Zo fijn om te zien hoeveel tijd Annemie en Michele namen voor naar de echo’tain’tte kijken. Ze legden ook alles altijd zo goed uit, niets was hun teveel. Een zaligheid, elke keer keken we zo uit naar de echo’s, alles van ons kleintje werd zo goed uitgelegd, we konden altijd volgen. We wilden graag een thuisbevalling, maar onze baby zat al zo laag dat we misschien de 37 weken niet zouden halen. Gelukkig, 37 weken en een paar dagen gehaald en een thuisbevalling gehad. De allermooiste ervaring ooit! Zowel Annemie als Michele waren zooo ontzettend lief, ze stelden zowel mij als David op ons gemak. Het was een vlotte bevalling, dat nooit zo vlot had gegaan zonder hulp van deze twee toppers. Ook de hulp achteraf, was geweldig! Geen telefoontje, geen bezoekje was teveel. Dit had niet mooier kunnen zijn!  1000x merci, jullie zijn de beste!

  Annemie en Michele…

  Bedankt voor wie je bent, voor alles wat je doet. Altijd recht uit je hart, nooit omdat het moet.

  Voor jullie aanwezigheid, goede zorgen, jullie steun en kracht. Willen we jullie bedanken, vanuit het diepst van ons hart!

  Veeeeeel groetjes,

  David, Jitse en kleine Martha!

Next Post

© 2019 Artemis vroedvrouwenpraktijk

Theme by Anders Norén